1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. PAZAR'DA KUR'AN KURSU ÖĞRENCİLERİNE DİŞ TARAMASI
PAZAR'DA KUR'AN KURSU ÖĞRENCİLERİNE DİŞ TARAMASI

PAZAR'DA KUR'AN KURSU ÖĞRENCİLERİNE DİŞ TARAMASI

Pazar'da Toplum Sağlığı Merkezi tarafından başlatılan diş sağlığı taramasına Kur'an Kursları da eklendi.

A+A-

Pazar’da Yaz dönemi Kur’an Kurslarına katılan öğrenciler, Pazar Toplum Sağlığı Merkezi tarafından başlatılan çalışma kapsamında diş sağlığı taramasından geçiriliyor.

kurs2-001.jpg

Pazar Merkez Camii’nde başlayan diş taramasının tüm kursları kapsadığı ve burada eğitim gören çocukların tamamının kontrolden geçirileceği ifade edildi.

kurs4-001.jpg

Pazar Toplum Sağlığı Merkezi doktorlarından Diş Hekimi Yavuz Selim Genç, çocukların dış sağlığını kontrol etmek için Kur’an Kurslarında da tarama başlattıklarını ifade ederek, “Notlarımızı veri tabanı için güncelliyoruz. Daha sonra bunlar tedavinin başlaması için velilere gönderilecek.” dedi.

kurs3-001.jpg

Yapılan taramada bir çok öğrencinin ağzında çürük dişler tespit edilirken, yeni çürümeye başlayan ve ileriye dönük sağlık sıkıntısı yaşatabilecek vakalar not alınarak öğrenci velilerine acil olarak bilgilendirme sağlanacağı belirtildi.(Kaynak: www.pazar53.com)

kurs1-001.jpg

galeri.gif

video1.png


PAZAR'DA KUR'AN KURSU ÖĞRENCİLERİNE DİŞ TARAMASI paylaşan: pazar53

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız