1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da Kurban Bağış Kampanyasına yoğun ilgi
Pazar'da Kurban Bağış Kampanyasına yoğun ilgi

Pazar'da Kurban Bağış Kampanyasına yoğun ilgi

“Kurbanını paylaş kardeşinle yakınlaş" sloganıyla Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfının ortaklaşa yürüttüğü vekâletle kurban kesim kampanyasına Pazar ilçesinde yoğun bir katılım sağlandı.

A+A-

Pazar Demokrasi meydanında açılan stantta bağışlar alınırken Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, Belediye Başkanı Ahmet Basa başta olmak üzere özellikle ilçedeki sivil toplum kuruluşları başkan ve üyeleriyle vatandaşlardan yoğun ilgi gerçekleşti.

kurban1-003.jpg

Geçen yılın toplamı kadar bir günde bağışın gerçekleştiği öğrenilirken kurban bedelinin yurt içi için 890 TL, yurt dışı için de 725 TL olarak belirlendi.

kurban2-001.jpg
 
Pazar Müftüsü Şükür Küçük, Kurban bayramına kadar standın açık olacağını ve vekaletle kurban bağışı kampanyasının devam edeceğini ifade ederek destek sunan Pazar halkına teşekkür etti.

kurbsn3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
12 Yorum