1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da Kurban Bağış standı kuruldu
Pazar'da Kurban Bağış standı kuruldu

Pazar'da Kurban Bağış standı kuruldu

Vekâletle kurban kestirmek isteyen vatandaşlar için Diyanet Vakfı tarafından başlatılan kurban bağış kampanyası kapsamında Pazar ilçesinde de meydanda stant kuruldu.

A+A-

“Kurbanını paylaş kardeşinle yakınlaş" sloganıyla Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfının ortaklaşa yürüttüğü vekâletle kurban kesim kampanyası kapsamında Pazar 15 Temmuz Demokrasi Meydanında da Pazar Müftülüğü tarafından, vekâletle kurban kesmek isteyen vatandaşlar için açılan stantta Kurban Bayramına kadar bağışlar alınacak. 

kurb2-004.jpg

Açılan stantta bağışlar alınırken Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, Belediye Başkanı Ahmet Basa başta olmak üzere özellikle ilçedeki sivil toplum kuruluşları başkan ve üyeleriyle vatandaşlardan yoğun ilgisinin olduğu belirtildi.

kurb3-003.jpg

Pazar Müftüsü Şükür Küçük, Kurban bedelinin yurt içi için 975 TL, yurt dışı için de 825 TL olarak belirlendiğini ifade ederek, Kurban Bayramına kadar standın açık olacağını ve vekâletle kurban bağışı kampanyasının devam edeceğini söyledi.

kurb4-002.jpg

Küçük, kampanyaya destek sunan Pazar halkına teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum