1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da kurban Bayramı tedbirleri
Pazar'da kurban Bayramı tedbirleri

Pazar'da kurban Bayramı tedbirleri

Yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla Pazar Kaymakamlığı, kurban satış ve kesim yerleriyle ilgili bir dizi bilgilendirme açıklaması yaptı.

A+A-

2023 Yılı İlçe Kurban Hizmetlerinin yürütülmesi ile ilgili olarak, Pazar Kaymakamlığından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Kurban “SATIŞ YERİ”  olarak Zafer Mahallesi Dere mevkii Pazar -Hemşin Karayolu Üzeri 2.kilometredeki alan belirlenmiş olup başka bir alanda kurban satışı yapılmayacaktır. Kurban “KESİM YERİ” olarak Zafer Mahallesi Dere mevkii Pazar -Hemşin Karayolu Üzeri 2.kilometredeki satış alanının yanı olarak belirlenmiştir. Kesim alanı olarak belirlenen yerin dışında “toplu kurban kesim organizasyonu” yapacak vatandaşların 24.05.2023 Çarşamba günü mesai bitimine kadar “İlçe Tarım Müdürlüğüne” müracaat etmeleri gerekmektedir. Kurban kesim yerinde kurban kesim hizmeti(kasaplık) yapmak isteyen vatandaşlarımızın 24.05.2023 Çarşamba günü mesai bitimine kadar İlçe Tarım Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekmektedir. Belirlenen kurban satış alanının dışında satış yapılması yasaktır. Belirlenmiş ve belirlenecek olan kesim yerinin dışında(özel mülkte kesilenler hariç) toplu kurban kesim hizmeti vermek yasaktır.”

kurb.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız