1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da kuruldu Ardeşen'e doğru büyüyor
Pazar'da kuruldu Ardeşen'e doğru büyüyor

Pazar'da kuruldu Ardeşen'e doğru büyüyor

​​​​​​​Pazar İlçesinde yerli sermaye ile kurulan ilk AVM'lerden Bilge Alışveriş Marketi, 3. şubesini Pazar Kirazlık bölgesinde hizmete açtı. Açılışa katılan Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya, 4'üncü şubeye talip olduklarını söyledi.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Bilge Market 3. şubesini Pazar Kirazlık Limanı karşısında hizmete açtı.

blg1.jpg

550 metrekare alanda ve en az 20 araç park edecek genişlikte park sahasına sahip market, gıdadan manava, zücaciyeden unlu mamullere kadar bir çok sektörde satış hizmeti verecek. 

blg5.jpg

Açılış duasını Pazar Müftüsü Şükür Küçük yaparken, yeni AVM’nin açılış kurdelesini Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya, AK Parti İlçe Başkanı Adem Yıldız birlikte kesti.

blg2.jpg

Açılışa özel indirimlerin de uygulandığı işletmenin sahiplerinden Şefik Büyükyazıcı, alışveriş kültürünün her geçen gün güncellendiğini ifade ederek, bu anlamda kaliteli ve bol çeşit hizmet sunmaya devam edeceklerini söyledi.

blg3.jpg
 
Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya da Büyükyazıcı’ya 4. şubenin Ardeşen ilçesinde açılması teklifinde bulunarak hayırlı olsun dileklerini iletti.

blg4.jpg

galeri.gif

..:: Video ::.. ..:: Video ::.. ..:: Video ::.. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
16 Yorum