1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazar'da kurumlar arası futbol turnuvası başlıyor
Pazar'da kurumlar arası futbol turnuvası başlıyor

Pazar'da kurumlar arası futbol turnuvası başlıyor

Pazar Belediye Başkanlığının düzenlediği ve Şoförler Odası Başkanlığının organizasyonunda gerçekleştirilecek kurumlar arası halı saha futbol turnuvası başlıyor.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Pazar'da geniş katılımla düzenlenen kurumlar arası futbol turnuvası başlıyor.

turnuva1-002.jpg

Çevre ilçelerin de katılımının sağlandığı turnuvanın kura çekimi Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, Şoförler Odası Başkanı Osman Yüksel, Pazar Adliye Müdürü Şeref Tezcan ve turnuvaya katılacak kurum temsilcilerinin katılımıyla Hamidiye Kaos Halı Sahada gerçekleştirildi.

turnuva2-003.jpg

Başkan Basa, çevre ilçeler ve Pazar’daki kurumların katılımıyla düzenlenen turnuvanın hem sosyal aktivite hem de dostluk ve sportmen centilmenliğin gelişmesi anlamında güzel bir etkinlik olacağına inandığını ifade ederek, turnuvaya destek veren Şoförler Odası ile katılım sağlayan kurumlara teşekkür etti.

turnuva4-003.jpg

Turnuva 12 Şubat Pazartesi günü 17.30'da Kaos Halı Sahada A grubunda Hemşin Organik Çay Fbrikası ile Pazar Emniyet Müdürlüğü takımları arasındaki maç ile başlayacak. Maçın başlama vuruşunu ise Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa ve Şoförler Odası Başkanı Osman Yüksel yapacak.

turnuva3-003.jpg

İşte turnuva programı:

fkstr1.jpg

fkstr2.jpg

fkstr3.jpg

fkstr4.jpg

fkstr5.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
15 Yorum