1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar’da M. Akif’i anma töreni
Pazar’da M. Akif’i anma töreni

Pazar’da M. Akif’i anma töreni

İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programı Pazar Fen Lisesi’nin organizasyonuyla Pazar MTAL Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, Belediye Başkanı Yardımcısı Dursun Güneş, Cumhuriyet Başsavcısı Sami Kılıç, Emniyet Müdürü Mesut Demirdaş, Jandarma Komutanı Zeki Alican Tanık, Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, STK ve siyasi partilerin temsilcileri ile davetlilerin katıldığı programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Pazar Fen Lisesi Müdürü Kamil Görmüş, “Allah bu ulusa bir daha istiklal marşı yazdırmasın” dedi. 

akf2.jpg

Okulun edebiyat öğretmenlerinden Hüseyin Kırmaz ve öğrenciler tarafından hazırlanan ‘’Mehmet Akif Rüyası” konulu tiyatro gösterisi ilgiyle izlendi. 11. sınıf öğrencilerinden Eren Varıcı tarafından, Fen Lisesi Müdürü Kamil Görmüş’ün kaleme aldığı “Akif’e sesleniş” şiirini okudu. Resim sergisi ve İstiklal Marşı oratoryo gösterisinin ardından program sona erdi.

akf5.jpg

kmlgrms4.jpg

akf3.jpg

akf1.jpg

galeri.gif

..:: VİDEO ::.. ..:: VİDEO ::.. ..:: VİDEO ::.. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız