1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da maaşlar evde ödeniyor
Pazar'da maaşlar evde ödeniyor

Pazar'da maaşlar evde ödeniyor

Evde kal çağrısına uyan maaşlı vatandaşların bir çoğu, ihbar hattından maaşlarını evine isteyince ilgililer evde maaş ödemeye başladı!

A+A-

Konuyla ilgili Pazar Kaymakamlığından yapılan açıklamada, “Pazar Vefa Sosyal Destek Grubu yaşlı vatandaşlarımızın yardımına koşmaya devam ediyor. Sokağa çıkma yasağı bulunan 65 yaş ve üstü vatandaşlarımızın bankadan para çekme ihtiyaçları İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğünden görevlendirilen personellerimiz tarafından karşılanıyor. İlçemiz mahalle ve köylerinde ikamet etmekte olan yaşlı vatandaşlarımızın 112, 155, 156 numaralardan taleplerini iletmesinin ardından talebi alan personellerimiz işlemleri başlatarak yaşlılarımıza evden çıkmalarına gerek kalmadan paralarını evlerinde teslim ediyor.” denildi.

maas8.jpg

maas7.jpg

maas6.jpg

maas5.jpg

maas4.jpg

maas3.jpg

maas2.jpg

maas1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız