1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da 'Mahalle Bizim Gençlik Bizim' etkinliği
Pazar'da 'Mahalle Bizim Gençlik Bizim' etkinliği

Pazar'da 'Mahalle Bizim Gençlik Bizim' etkinliği

Ak Parti Pazar Gençlik Kolları’nın düzenlediği “Mahalle Bizim Gençlik Bizim” etkinliği, Pazar Mahallesinde gerçekleştirildi.

A+A-

Pazar Belediye Parkı'ndaki ekinlik; Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Karadeniz Bölge Koordinatörü Erdoğan Dönmez, Gençlik Kolları İl Başkanı Mariye Müberra Arıcı, Pazar İlçe Başkanı Adem Yıldız ve İl Başkan Yardımcılarının katılımıyla gerçekleştirildi.

ak7-008.jpg

Pazar Gençlik Kolları Başkanı Abdurrahman Karahan yaptığı açıklamada “Pazar ilçemizde 48 Köy ve 12 mahalle bulunmaktadır. Daha önce Cumhuriyet ve İkiztepe mahallelerimizde yapmış olduğumuz toplantıları ardından, Pazar Mahallemizde de bu nezih ortamda genç kardeşlerimizle birlikte olduk.  Şehir merkezinde “Mahalle bizim gençlik bizim” formatında ilk kez böyle bir gençlik buluşması düzenledik. Karşılıklı soru cevap ve sohbet havasında yapılan bu buluşmalar Genel Merkezimizin tensipleriyle tüm il ve ilçelerimizde yapılmaktadır.” dedi. 

ak4-013.jpg

“İlçemizde gençliğe yönelik yapılan yatırımlara baktığımızda çok şanslı durumdayız.” diyen Karahan, “Devlet olarak bir ilçeye gençlik adına yapılabilecek yatırımların birçoğuna sahibiz. Mehmet Akif Pirim Spor salonumuz, gençlik merkezimiz, yarı olimpik yüzme havuzumuz, Necat Sağbaş Anadolu Lisesi, Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerimizin spor salonları, Naci Atabey Parkımızda spor sahası gibi birçok hizmetlere sahibiz. Spor salonu, gençlik merkezi ve yüzme havuzunda şu anda devam eden farklı branşlarda kurslarımız mevcuttur. Bütün bunlar biz gençler için hepimiz için yapıldı. Devletimizin bu imkânlarından faydalanalım. Biz spor kültürünü benimsemiş ve yaşayan bir ilçeyiz. Pazarsporumuz 2. Ligde, hentbol takımımız 1. Ligde. Ve hatta köylerimizde takım kurarak amatör kümelerde turnuvalara katılan kültüre sahibiz. İnşallah bu tesislerde Türkiye, Avrupa Şampiyonu sporcu kardeşlerimiz yetişecektir. Bu vesileyle Pazar Gençliği olarak hükümetimize bakanımız Osman Aşkın Bak’a, milletvekillerimize il başkanlığımıza ilçe başkanımız Adem Yıldız’a teşekkürlerimizi sunarız.” şeklinde konuştu.

ak3-013.jpg

Pazar’ın tarihi bir kimliği olduğuna vurgu yapan AK Parti Pazar Gençlik Kolları Başkanı Abdurrahman Karahan “Pazar İlçemiz doğasıyla, tarihi ve kültürüyle bölgemizde müstesna bir yere sahiptir. Milattan önce Cenevizliler döneminde yapılan Kız Kulemiz, Ciha Kalemiz ve beraberinde Hemşin Dere boyu uzanan tarihi kemer köprülerimiz, Zil Kale, Kale-i Bala’dan İspir’e uzanan tarihi ipek yolunun geçtiği köklü bir tarihe sahibiz. Bu manada Karadeniz’in parlayan yıldızı Pazar diyoruz. Bu bilinç ve şuurla adımlarımızı atıyor, çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla yapımına başlanan Rize Artvin Havalimanımız bölgemizin değerini kat kat arttıracaktır. Gençlik olarak eksiklerimiz, hatalarımız olabilir. Bunları giderecek ve daha iyisini yapacak olan kadrolar da yine Ak Parti kadrolarıdır. Yaşadığımız yerin gelişmesi ve güzelleşmesi adına fikri olan katkı vermek isteyen herkesi ailemize bekleriz.  Ak Parti Pazar Gençlik Kolları olarak hedefimiz; bütün genç kardeşlerimizle, ayırt etmeksizin; Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı, davamızı, mücadelemizi, 20 yıllık kazanımlarımızı ve yarın yapacağımız proje ve hizmetleri 15 Temmuz ruhuyla 2023’e, 2053’e ve 2071’e taşımaktır.” dedi.

k6.jpg

ak5-009.jpg

ak2-015.jpg

ak1-017.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
47 Yorum