1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da masa tenisi turnuvası
Pazar'da masa tenisi turnuvası

Pazar'da masa tenisi turnuvası

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Pazar'da ödüllü masa tenisi turnuvası düzenlendi.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Pazar İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Cumhuriyet Masa Tenisi Turnuvası başladı.

Pazar Mehmet Akif Pirim Kapalı Spor Salonu’nda 20 öğrencinin katılımıyla başlayan turnuvada dereceye giren sporculara raket hediye edilecek.

Konuyla ilgili Pazar53 mikrofonlarına konuşan Pazar İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hasan Tezcan, bu yıl ilkini gerçekleştirdikleri turnuvanın gelecek yıllarda daha da genişletilerek sürdürüleceğini ifade ederek, “Cumhuriyetimizin 87. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında bu yıl ilk defa, ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü olarak ilk ve orta dereceli okullar arası masa tenisi turnuvası düzenlemeyi planladık. Cumhuriyet Masa Tenisi Turnuvası’na lise ve ilköğretimden yaklaşık 20 öğrenci katılıyor. Kız ve erkekler olmak üzere 2 kategoride düzenlenen turnuvamızda dereceye girecek olan sporculara raket hediye edeceğiz. Bu yıl sadece öğrenciler yarışmalara dâhil edildi. Önümüzdeki yıllarda bu yarışmaların kapsamını genişletip sivil sporcuların da bu turnuvaya katılımına olanak sağlayacağız” dedi.

32143

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
12 Yorum