1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da mevsime uygun açılış
Pazar'da mevsime uygun açılış

Pazar'da mevsime uygun açılış

Balık sezonunun gelmesi, kış mevsiminin yaklaşması bazı sektörleri de harekete geçirdi. 3 girişimci ortak tarafından, Pazar ilçesinde 'Ev tadında lezzetler’ sunmak hedefiyle ‘Reis Balık Evi' hizmete açıldı.

A+A-

Pazar İlçesi Pazaryeri Mevkii Tedaş Binası yanında Muhittin Çatlı, Cumali ve Mustafa Salep adlı girişimci ortaklar tarafından kurulan ‘Reis Balık Evi’ adlı işletme düzenlenen törenle hizmete açıldı.

cls4.jpg

Belediye Başkanı Ahmet Basa, siyasi partiler ile STK temsilcileri ve davetlilerin katılımıyla gerçekleşen açılıştan sonra müşterilere balık ziyafeti sunuldu.

acls3-008.jpg

İşletme sahiplerinden Muhittin Çatlı, 'Ev tadında lezzetler’ sunmak hedefiyle işin uzmanı arkadaşlarıyla birlikte Reis Balık Evi’ni hizmete açtıklarını ifade ederek, “Balık çorbası dahil tüm balık çeşitleri, ekmek içi balık, et, köfte yanında, yöresel lezzetleri bir arada sunacağımız işletmemizin açılışına teşrif eden herkese teşekkür ederiz” dedi.

muh.jpg

cls2-001.jpg

acls1-009.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum