1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da MHP'den aydınlatma toplantısı
Pazar'da MHP'den aydınlatma toplantısı

Pazar'da MHP'den aydınlatma toplantısı

MHP'nin, Türkiye'nin çeşitli ilçelerinde düzenlediği “Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” Toplantıları Rize’nin Pazar ilçesinde de gerçekleştirildi.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Pazar Belediyesi Hizmet Binası’ndaki Kültür Merkezi’ndeki programa, MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, MYK Üyeleri Yüksel Kaleci, İdris Aydın, Akif Çapraz, MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan, Pazar İlçe Başkanı Bora Haberal, Pazar Ülkü Ocakları Başkanı Ziya Ak, STK temsilcileri vatandaşlar ile partililer katıldı.

mhp8-006.jpg

Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, AK Parti Pazar İlçe Başkanı Adem Yıldız, AK Partili Rize İl Genel Meclisi üyeleri Recep Üst ve Rasim Çorbacı’nın da iştirak ettiği toplantının açılış konuşmasını yapan MHP Pazar İlçe Başkanı Bora Haberal, “Genel Başkanımız, liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey'in talimatlarıyla İlçemizde düzenlenen ' Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma' programı kapsamında gerçekleştirdiğimiz toplantıya katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

mhp5-007.jpg

Programda Rize İl Başkanı Alkan ve Milletvekili Kılavuz da konuşmalarını gerçekleştirdi. Konuşmasında Milletvekili Kılavuz, “Sevdamız yüce büyük Türk Milletidir. Sayın Genel Başkanımızın dediği gibi önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben ilkesi var." ifadelerini kullandı.

mhp7-006.jpg

mhp6-006.jpg

mhp4-013.jpg

mhp3-015.jpg

mhp2-016.jpg

mhp1-025.jpg

HABERİN VİDEOSU:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
10 Yorum