1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da MOBESE ihaleye açılıyor
Pazar'da MOBESE ihaleye açılıyor

Pazar'da MOBESE ihaleye açılıyor

Rize'nin Pazar ilçesinin kent güvenliğini sağlamayı amaçlayan MOBESE kamera sistemi için 18 Temmuz günü ihale yapılacağı duyuruldu.

A+A-

Pazar Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yapılacak ihaleyle ilçe merkezine 5'i hareketli 12'si sabit olmak üzere toplam 17 kamera takılacak.

Telekom altyapısı kullanılarak hizmete sokulması amaçlanan MOBESE sitemiyle ilgili kaynak bulma noktasında yapılan çalışmalar tamamlandı.

Maliyetin düşürülüp kalitenin yükseltilmesi amacıyla işin ihale usulüyle yapılmasına karar verilirken firmaların konuya eğilmesi amacıyla ihale ilanı da Pazar Kaymakamlığı resmi sitesinden yayınlandı.

18 Temmuz Cuma Günü saat 15.00'de yapılacak ihaleye şartnameye uygun her firmanın katılabileceği belirtildi.

İhale şartnamesine Pazar Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği'nden ulkaşılabileceği gibi 0 464 612 10 01 numaralı telefondan irtibat sağlanabileceği belirtildi.

Ayrıca ihale ilanına internet üzerinden de kaymakamlığın resmi sitesindeki http://pazar.gov.tr/ihaleler/mobese.htm linkinden ulaşılabiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız