1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da muhtarlara bilgilendirme
Pazar'da muhtarlara bilgilendirme

Pazar'da muhtarlara bilgilendirme

Çayeli, Hemşin ve Pazar ilçelerindeki köy muhtarları ile gerçekleştirilen çalıştayda yol, su, imar konularında ilgili ve kurumların yetki, görevleri hakkında bilgilendirme yapılıyor.

A+A-

Rize’de köy muhtarlarına yol, su, imar konularında ilgili ve kurumların yetki, görevleri hakkında bilgilendirme yapılıyor.

muhtar1-007.jpg

31 Mart 2024 mahalli idareler seçimlerinin ardından Rize’de göreve başlayan köy muhtarlarının tamamıyla bir araya gelinerek, bilgi alışverişi sağlanıyor.

muhtar2-009.jpg

4 oturumdan oluşan çalıştayların ikincisi Çayeli, Hemşin ve Pazar ilçelerindeki köy muhtarları ile gerçekleştirildi. Pazar Öğretmenevinde düzenlenen oturumda, 11 masada 15 konu hakkında Rize İl Özel İdaresi personelleri ve ilgili birim müdürleri tarafından muhtarlara bilgilendirmeler yapılarak muhtarlardan köylerindeki en önemli 3 konuyla ilgili talepler alındı. 

muhtar3-006.jpg

Çalıştayın ikinci oturumunda konuşan Genel Sekreter Ümit Hüseyin Sarı açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Buradaki temel amacımız kurumumuzu ve kamu kurumlarının faaliyet ve işlevlerini sizlere anlatmak ve sizlerin talep ve isteklerini almaktır. Sayın Valimizin talimatıyla; Meclis Başkanımız, İl Genel Meclis Üyelerimiz ve muhtarlar federasyonuyla birlikte yeni dönemi daha verimli hale getirmek için tasarladığımız bir programdır. Muhtarlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum.”

muhtar4-007.jpg

Öte yandan çalıştayın üçüncü oturumu Ardeşen, Fındıklı ve Çamlıhemşin ilçelerindeki köy muhtarlarının katılımıyla Ardeşen’de gerçekleşecek.

muhtar8-001.jpg

muhtar7-001.jpg

muhtar6-002.jpg

muhtar5-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum