
Pazar'da nakliyeciler iftarda buluştu
Pazar 4 No'lu Nakliyeciler Kooperatifi tarafından verilen iftar programında kamyoncu esnafı bir araya geldi.
Pazar’da iftar buluşmaları devam ediyor.
Ramazan ayının verdiği huzur ve bereketle, İlçedeki STK’lar, üyelerini iftar programlarıyla bir araya getirerek, kaynaşma ortamı oluşturmaya devam ediyorlar.

Pazar 4 No'lu Nakliyeciler Kooperatifi tarafından verilen iftar programında, kamyoncu esnafı ve davetliler, Kesimal Yemek Salonunda bir araya geldiler.

Pazar 4 No'lu Nakliyeciler Kooperatifi Başkanı Turan Karahan, her Ramazan ayında geleneksel olarak sürdürdükleri iftar organizasyonunu bu yıl da devam ettirdiklerini ifade ederek, “Bu iftar programımıza katılarak bizleri onurlandıran değerli davetlilerimiz ve üyelerimize hoş geldiniz diyorum. Bu akşam gerçekten olağanüstü bir kalabalıkla iftarımızı açtık. İlginize teşekkür ediyorum. Nakliyeciler Kooperatifi olarak Pazar’da önemli bir STK olmanın ötesinde hizmet sektörüne hitap eden bir kuruluşuz. Ramazan ayının son gümlerine yaklaştığımız şu günlerde gerçekleşen iftar programımızın da hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.


HABERE YORUM KAT