1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da nefes kredisine ilgi yok!
Pazar'da nefes kredisine ilgi yok!

Pazar'da nefes kredisine ilgi yok!

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Neşet Çakır, yaşanan salgın nedeniyle dar boğaza giren esnaf ve kuruluşlara sağlanan KGF nefes kredileriyle ilgili ilçeden beklenen başvurunun olmadığını söyledi.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Pazar’da ticaretin kesintiye uğramaması ve işletmelerin krizden en az hasarla çıkması amacıyla Pazar Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine sağlanan KGF nefes kredilerine beklenen ilginin olmadığı belirtildi.

nesetcakir-002.jpg

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Neşet Çakır bu kredinin sağlanması için mücadele verdiklerini ancak Pazar’da beklenen başvurunun gerçekleşmediğini söyledi. 

Başkan Çakır yaptığı açıklamada, “Diğer ilçelerimizle kıyas yaptığımızda Pazar’da KGF nefes kredilerinin kullanılmadığı bilgisini aldık. Bu konuda sıkıntısı olan üyelerimize de kredi kullandırma noktasında problemlerini ortadan kaldırmak için çok uğraştık ama aşamadık. Yine de ben buradan tüm üyelerimize seslenmek istiyorum. Bu konuda henüz bilgileri olmayan tacirimiz olabilir. Sıkıntısı olan üyemiz bize gelip danışabilir. Yardımcı olmaya devam edeceğiz.” dedi.

maske3-002.jpg

KAYMAKAMLIĞA 15 BİN MASKE TESLİM EDİLECEK
Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Neşet Çakır, bunun yanında maske üretimi yaptırarak ilçedeki bir sıkıntıya da çare olmaya çalıştıklarını ifade ederek, “Maske konusunda oda olarak bir çalışma başlattık. Daha önce, Pazar Belediyesi 25 bin maske yaptırıp dağıttırdı. Kaymakamlık Cumhurbaşkanlığından gelen maskeleri dağıtıyor. Biz de Kaymakamlığımıza destek amacıyla 15 bin adet maske yaptırdık ve yarın akşam kaymakamlığımıza teslim edeceğiz. Pazarlı hayırsever iş adamımızı Gürsel Alnıaçık destek oldu. Yeniden ihtiyaç hasıl olursa maske desteğimizi devam ettireceğiz. Pazar'ı maskesiz bırakmayacağız” diye konuştu.

..:: video ::.. ..:: video ::.. ..:: video ::.. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum
İlgili Haberler