1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da ödüllü Kabotaj Bayramı için kayıtlar başladı
Pazar'da ödüllü Kabotaj Bayramı için kayıtlar başladı

Pazar'da ödüllü Kabotaj Bayramı için kayıtlar başladı

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kapsamında Pazar Liman Başkanlığı tarafından ödüllü yarışmalar düzenlendi. Yarışmalara kayıtlar devam ediyor.

A+A-

Denizcilik ve Kabotaj Bayramının 93. yıl dönümü münasebetiyle Pazar Liman Başkanlığı tarafından bir dizi yarışma tertiplendi.

Düzenlenecek etkinliklere katılacak ve dereceye girecek sporculara ödül verileceği belirtildi.

sultansuleymantasci.jpg

Pazar Liman Başkanı Sultan Süleyman Taşçı, 1 Temmuz 2019 Pazartesi günü saat 10.00’da 15 Temmuz Demokrasi Meydanında çelenk sunumu ile başlayacak etkinliklerin saat 11.00’de Kirazlık Balıkçı Barınağında sportif gösteri ve yarışmalarla devam edeceğini söyledi.
 
Taşçı, serbest kategoride yüzme yarışı, kano gösterileri, motorlu tekneler arası yarış, denizde halat çekme, yağlı direkten bayrak alma yarışları için Pazar Liman Başkanlığına müracaatların devam ettiğini söyledi.

Tekne gezisi, ikram ve hediye ile devam edecek programın akabinde denizde yapılacak etkinlikler sonucunda dereceye girenlere protokol tarafından ödülleri verilecek.

Pazar Kaymakamı, Garnizon Komutanı, Belediye Başkanı ve Liman Başkanı tarafından deniz şehitlerinin anısına denize çelenk bırakılmasıyla program sona erecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum