1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da öğrenciler becerilerini sergiledi
Pazar'da öğrenciler becerilerini sergiledi

Pazar'da öğrenciler becerilerini sergiledi

Pazar A. Mesut Yılmaz İlkokulu’nda “Yeteneklerini Keşfet ve Yüksel” sloganıyla oluşturulan ‘Temel yaşam becerileri atölyesi’ törenle açıldı.

A+A-

Pazar Kaymakamı Mustafa Akın, İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen, Pazar Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Güneş, Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, İlçe Müftüsü Recep Şahan, İl Şube Müdürü Eşref Yavaşi, Pazar ilçe şube müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, okul müdürleri ve çok sayıda davetli açılışa iştirak etti. 

serg7-012.jpg

Okul müdürü Mustafa Duran, katılımcılara teşekkür ederek, “Okulumuza öğrencilerimizin günlük yaşamı için gerekli olan bilgi ve becerilerin kazanılması amacıyla yoğun katılımla atölyemiz hizmete açılmıştır. Yapılan atölyede öğrencilerin yaşamları boyunca temel gereksinimlerini sağlayacak her türlü beceri faaliyetleri yapılmaktadır. Atölyemizde öğrencilerimizin mutfak araç gereçlerini kullanmaktan hobi tezgâhındaki çalışmalarından basit ev işlerine kadar birçok uğraşları gerçekleştirilmektedir. Bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz. Yeteneklerini Keşfet ve Yüksel sloganıyla hizmete açılan atölyemiz okulumuza hayırlı olsun.” dedi.

serg8-009.jpg

Açılıştan sonra 1/D sınıfının hazırlamış olduğu sıfır atık ve robotik kodlama gibi çalışmaların sunulduğu sergi ilgiyle izlendi. Sergide çocukların özellikle matematik dersini öğrenmekle ilgili yapmış olduğu materyaller dikkat çekti.

serg6-015.jpg

serg3-026.jpg

serg4-023.jpg

serg2-024.jpg

serg1-025.jpg

serg5-016.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum