1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da öğrenciler yararına okulda kermes
Pazar'da öğrenciler yararına okulda kermes

Pazar'da öğrenciler yararına okulda kermes

Pazar’da Veysel Vardal İlköğretim Okulu anasınıfı ve 1. sınıf öğrenci velilerince, Okul Aile Birliği yararına yeni öğretim yılının ilk kermesi düzenlendi.

A+A-

Kermeste, veliler tarafından hazırlanan yiyecekler satışa sunuldu. Kermesten elde edilen gelirin okulun ihtiyaçları için kullanmak üzere Okul Aile Birliği hesabına aktarıldığı belirtildi.

Okul Müdürü Ahmet Alpay, "Okul veli el ele’ projesi kapsamında bir takım etkinlikler yaptıklarını belirterek, “Aile birliğimiz ve sınıf velilerimizle yaptığımız bu tür etkinliklerle daha yakın diyaloglar kurarak okul veli yakınlaşmasını sağlıyoruz. Velilerimiz gün içerisinde birbirleriyle tanışıp sohbetler ediyor, okulumuzun kütüphanesinden yararlanıyorlar. Okulda kaldıkları süre içerisinde öğretmenlerimizle de çocukları hakkında bilgi alışverişinde bulunarak öğrencilerinin durumlarını öğreniyorlar” dedi.

kermes1.jpg

Müdür Alpay, bu tür faaliyetlerin Okul Aile Birliğince planlanan takvim doğrultusunda yıl boyunca devam edeceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum