1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da öğrencilere tablet dağıtıldı
Pazar'da öğrencilere tablet dağıtıldı

Pazar'da öğrencilere tablet dağıtıldı

Pazar'da TOBB ve Pazar TSO işbirliğiyle, belirlenen öğrencilere dağıtılmak üzere, Pazar Milli Eğitim Müdürlüğüne 60 adet tablet bilgisayar bağışında bulunuldu.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen törenle Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Pazar Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde temin edilen 60 adet tablet bilgisayarın teslimatı gerçekleştirildi.  

tabl2-001.jpg

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Neşet Çakır ve Meclis Başkanı Turan Karahan tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük’e tabletler teslim edildi. Temsili 2 öğrenciye de tablet teslimatı yapıldı.

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Neşet Çakır, bu kampanyaya yardım duygusu taşıyan ve imkânı olan herkesin gönüllü katılması gerektiğinin altını çizerek, “TOBB ve Pazar TSO işbirliğiyle Pazar Milli Eğitim Müdürlüğüne 60 adet tablet bilgisayarı teslim ettik. Sayın müdürüm iki öğrenciyi getirdi ve onlara iki tableti hediye etti. Bu sıkıntılı süreçte tüm STK, kooperatif ve güçlü kuruluşları, Pazarlı hayırsever iş adamlarını tablet temini konusunda desteğe davet ediyorum.” dedi. 

tabl1-001.jpg

Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük de tablet desteğine teşekkür ederek, “Pazar’ın eğitim ve öğretime verdiği desteği bugün bir kez daha bizleri onure etti. Bu desteği sağlayan başta Pazar Ticaret Odası Başkanlığı ve yönetim kadrosuna, Başkanımız Neşet Bey, Meclis Başkanımız Turan Beylere müteşekkiriz. Bu uzaktan eğitim sürecinde öğrencilerimizin tableti olmayan, bilişim alt yapısı olup da bu işlevi yerine getiremeyen öğrencilerimize merhem oldu. Bakanlığımızın yapmış olduğu çalışmalar zaten devam etmektedir. Bölge bölge dağıtım yapılmakta olup bu kapsamda da öncelikli olarak ihtiyaç sahibi olan öğrencilerimizin bu uzaktan eğitim sürecinde onlara olan desteğinizi katkınızı sunma adına böyle bir çalışma içerisindeyiz. Bizleri her anlamda destekleyen ilçe kaymakamımız Sayın Ayhan Terzi Bey’e huzurlarınızda ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu arada yine STK temsilcilerimize bu katkı ve desteklerinden dolayı ayrıyeten teşekkür ediyorum. İnşallah bu olumlu çalışmalar artarak devam eder biz de Pazar’ın geleceği olan gençlerimize hizmet etmek için çaba sarf ediyoruz. Elimizden gelen azim ve gayret içindeyiz.” şeklinde konuştu.

Bağışlanan tabletlerin öncelikle, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Okul Rehberlik Servislerince tespit edilen öğrencilere dağıtılacağı belirtildi. 

..:: Video ::.. ..:: Video ::.. ..:: Video ::.. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
11 Yorum