1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da öğretmenler günü
Pazar'da öğretmenler günü

Pazar'da öğretmenler günü

24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla, Pazar ilçesinde sağanak yağış altında meydanda başlayan törenler, salonda devam etti.

A+A-

Cengiz YILDIRIM
24 Kasım Öğretmenler Günü, Pazar ilçesinde de düzenlenen tören ve etkinliklerle kutlandı.

Sağanak yağmur altında 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ndaki Atatürk Anıtına Milli Eğitim Müdürlüğüne ait çelengin sunulmasıyla başlayan tören, Necat Sağbaş Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliklerle devam etti.

Buradaki kutlama töreni saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından öğretmen ve öğrencilerin şiir okumaları.

Bu yıl emekli olan öğretmenlere hizmet şeref belgelerinin verilmesi, mesleğe yeni başlayan öğretmen konuşmasını Sivil Havacılık MTAL Edebiyat öğretmeni Merve Merev yaptı. Emekli öğretmen konuşmasını ise Avni Fafanoğlu yaptı.

Tören, yeni atanan öğretmenlerin meslek yemini etmesinin ardından sona erdi.

24kas2.jpg

24kas1.jpg

24kas3.jpg

24kas4.jpg

24kas5.jpg

24kas6.jpg

24kas7.jpg

24kas8.jpg

24kas9.jpg

HABERİN VİDEOSU:

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız