1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar’da okullar yenileniyor
Pazar’da okullar yenileniyor

Pazar’da okullar yenileniyor

Rize İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen Pazar’daki okullarda yapılan yenileme ve onarım çalışmalarını incelemek üzere bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

A+A-

Pazar 10 Mart Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğrencilerin zamanlarını değerlendirmesi, araştırma yapmaya yönlendirip, ders çalışmaya motive ederek, konforlu hizmet sunması planlanan ve yenileme çalışmaları tamamlanan kütüphane, öğrencilerin hizmetine sunuldu. 

okl16.jpg

Milli Eğitim Müdürü Engin Emen Pazar 10 Mart Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine gerçekleştirdiği ziyarette yenilenen kütüphane ve müzik sınıfını gezerek okul müdüründen bilgi aldı. 

okl15.jpg

Müdür Emen, Pazar TOKİ İlk/Ortaokuluna gerçekleştirdiği ziyarette okul birimlerini gezdi ve öğrencilerle sohbet etti. Okulda gerçekleştirilen fiziki iyileştirmeleri inceleyen Emen, atölyeleri gezerek bilgi aldı.

okl14.jpg

Müdür Emen’e Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük de eşlik etti.

okl13.jpg

okl12.jpg

okl11.jpg

okl10.jpg

okl9.jpg

okl8-003.jpg

okl7-003.jpg

okl6-003.jpg

okl5-003.jpg

okl4-005.jpg

okl3-006.jpg

okl2-006.jpg

okl1-006.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum