1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da ‘Öncelik hayatın, öncelik yayanın’ etkinliği
Pazar'da ‘Öncelik hayatın, öncelik yayanın’ etkinliği

Pazar'da ‘Öncelik hayatın, öncelik yayanın’ etkinliği

Trafikte yaya önceliği bilincinin oluşturulması amacıyla "Öncelik hayatın, öncelik yayanın" sloganıyla İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan kampanya çerçevesinde sürücüler ve yayalar bilinçlendirildi.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
İçişleri Bakanlığınca trafikte yaya önceliği bilincinin oluşturulması amacıyla tüm Türkiye’de olduğu gibi Pazar ilçesinde de "Öncelik hayatın, öncelik yayanın" sloganıyla başlatılan kampanya çerçevesinde, sürücüler ve yayalar uyarıldı.

yaya5.jpg

Pazar ilçesi Karadeniz Caddesi şehir meydanındaki karayolunda trafik ekipleri tarafından uygulama yapıldı.

Pazar Bölge Trafik İstasyon amir vekili komiser yardımcısı Akif Karaduman hem yaya hem de sürücülerin bilinçlendirilmesi amacıyla çalışma başlattıklarını ifade ederek, önceliğin yayalara ait olduğunu söyledi.

yaya3.jpg

Pazar Şoförler Odası Başkanı Osman Yüksel de uygulama alanında yaptığı açıklamada bu tür çalışmaların trafik güvenliğinin sağlanması açısından önemli olduğuna vurgu yaptı.

yaya4.jpg

Sürücü ve yayalar ise uygulamanın sevindirici olduğunu ifade ettiler.

vid1.jpg

yaya2.jpg

yaya1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
13 Yorum