1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da Polis Haftası etkinlikleri
Pazar'da Polis Haftası etkinlikleri

Pazar'da Polis Haftası etkinlikleri

Türk Polis Teşkilatının 174. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla ilçede bir dizi etkinlik düzenlendi.

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Polis Haftası kapsamında 5 Nisan Cuma günü Merkez Hatuniye Camiinde ikindi namazı öncesi şehitler için Mevlid-i Şerif okutulmasıyla başlayan etkinlikler kapsamında bugün 15 Temmuz Demokrasi meydanında program düzenlendi.

pol10-001.jpg

İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi Amiri Bahtiyar Karadağ tarafından Atatürk anıtına İlçe Emniyet Müdürlüğü çelengi sunulduktan sonra saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

pol3-009.jpg

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Emniyet Müdürlüğünü temsilen Komiser Yardımcısı Mahmut Güner yaptı.

pol4-009.jpg

Polis Haftası kapsamında okullarda öğrenciler arasında düzenlenen yarışmalarda şiir dalında 1. olan Aktepe Ortaokulu 8/A sınıfı öğrencisi Sude Nur Hocaoğlu, kompozisyon yarışmasında 1. olan Pazar MTAL öğrencisi Berkay Kadıoğlu, eserlerini seslendirdiler.

pol1-013.jpg

Daha sonra şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere hediyeleri; Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, Belediye Başkanı Ahmet Basa, Cumhuriyet Başsavcısı Emre Tunay, Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Seyis ve İlçe Jandarma Komutanı Zeki Alican Tanık tarafından verildi.

galeri.gif

pol6-002.jpg

pol7-003.jpg

galeri.gif

pol8-003.jpg

pol9-003.jpg

galeri.gif

pol2-013.jpg

pol5-004.jpg

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız