1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da polise yangın söndürme eğitimi
Pazar'da polise yangın söndürme eğitimi

Pazar'da polise yangın söndürme eğitimi

Pazar'da polise yangın söndürme, yanan tüpe müdahale konularında uygulamalı eğitim verilirken ilginç görüntüler ortaya çıktı.

A+A-

Rize İl Acil Afet Durum Müdürlüğünde görev yapan arama ve kurtarma teknisyenleri Hikmet Eroğlu, Orhan Koç ve Enformasyon Memuru Deyer Yıldırım tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğü Personeline teorik ve pratik olarak yangına ilk müdahale konulu eğitim verildi.

tatbikat2.20130623194850.jpg

Eğitim sonrası tüm personelin de katılımıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü arkasındaki boş alanda bir de yangın tatbikatı icra edildi.

tatb1a.jpg

Tatbikatta uygulamalı olarak yangına müdahale ve yangın söndürme teknikleri işlendi.

tatbikat5.jpg

Pazar Emniyet Müdürü Güngör Kaptan ve Emniyet Amiri Mehmet Kaan’ın da katıldığı tatbikatta zaman zaman ilginç görüntüler ortaya çıktı.

tatbikat4.jpg

Yanan tüpe örtü ile müdahale eden bir polis memurunun tüpün vanasını kapatmak yerine açmaya çalışması gülüşmelere neden olurken, görevini yerine getiren polisler arkadaşları tarafından alkışlandı.

tatbikat3.jpg

tatbikat6.jpg

fotogaleri.gif

İşte tatbikattan çok özel görüntüler:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum