1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da rekabet vatandaşa yaradı
Pazar'da rekabet vatandaşa yaradı

Pazar'da rekabet vatandaşa yaradı

Rize'nin Pazar ilçesinde fırınların rekabeti 1 TL'den satılan 400 gram ekmeğin fiyatını 60 Kuruş'a geriletti. Pazar'da rekabete bugün bir fırın daha katıldı.

A+A-

Pazar’da ekmek fiyatlarındaki rekabet devam ediyor. İlçede bir süre önce Pazar Ekmek Fırını 1 TL’den satılan 400 gram sıcak ekmeği 60 Kuruş’a indirmişti.

Pazar Ekmek Fırını’nın, fiyatı düşürmesiyle bir anda tam kapasite çalışmaya başlaması ve satış patlaması yapması, diğer fırınları da harekete geçirdi.

İlçenin büyük ekmek üreticisi firmalarından Hemşin Ekmek Fırını da bugünden itibaren 400 gram ekmeği 60 Kuruş’tan satmaya başladı. Hemşin Ekmek Fırını sahibi Sabri Aydoğdu, bu fiyatlarla ekmek satmanın normal şartlarda zarar olduğunu ifade ederek, “Ancak, ilçemizde; bize göre bir haksız rekabet başladı. Bir fırın, fiyatları 60 Kuruş’a indirdi. Bu durum karşısında biz de fiyatı indirmek durumunda kaldık. Biz 25 personel çalıştırıyoruz ve şu dönemde tek işçi çıkartmadık. Bizim tezgâh satışlarımız da yüksektir. Giderlerimizin çoğunu tezgâh satışından karşılıyorduk. Ancak, madem rekabet başladı biz de buna uymak durumundayız ve ekmeğin kalitesi ile gramından ödün vermeden tezgah satışında 60 Kuruş’a indirmeye karar verdik” dedi.
25555

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
13 Yorum