1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da renkli etkinlik
Pazar'da renkli etkinlik

Pazar'da renkli etkinlik

Halk Eğitim kurslarına olan ilgiyi artırmak ve unutulmaya yüz tutmuş el sanatlarının tanıtımı amacıyla Pazar 15 Temmuz Demokrasi Meydanında Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2. Öğrenme Şenliği renkli görüntülere sahne oldu.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, Halk Eğitim Müdürü Celil Çakıroğlu, siyasi parti ve STK temsilcileri, okul müdürleri ile vatandaşların katıldığı etkinliklerde sportif faaliyetler ilgiyle izlendi.

serg4-019.jpg

Halk Eğitim Müdürlüğü usta öğreticileri tarafından hazırlanan el emeği göz nuru eserler inceleyen davetliler ile vatandaşlar, halk oyunları ekibinin tulum eşliğinde horon etkinliğine katıldı.

serg2-019.jpg

Pazar Halk Eğitim Müdürü Çakıroğlu, açılış öncesi yaptığı konuşmada, “Pazar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü olarak bu yıl, öğrenme şenliğimizin ikincisini gerçekleştiriyoruz. Faaliyetlerimizin tanıtımı ve daha geniş kitlelere ulaşması amacıyla gerçekleştirilen bu etkinliğimizde geleneksel el sanatları, yöremiz mutfağı, sportif branşlar ile müzik ve gösteri sanatlarında bazı branşların burada tanıtımını yapacağız. Katılan herkese teşekkür ederiz” dedi.

serg1-021.jpg
 
Konuşmanın ardından serginin açılışı Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, Belediye Başkanı Ahmet Basa ve İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak tarafından gerçekleştirildi.

serg3-021.jpg

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum