1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da Sağbaş güven tazeledi
Pazar'da Sağbaş güven tazeledi

Pazar'da Sağbaş güven tazeledi

Pazar Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olağan genel kurulunda tek listeyle girilen seçimlerde Mevcut Başkan Turgut Sağbaş güven tazeledi.

A+A-

Naci GÜVEN - Pazar Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin 2007 yılı olağan genel kurulunun tek listeyle gidilen seçimlerinde mevcut başkan Turgut Sağbaş yeniden göreve seçilerek güven tazeledi.
Kooperatif salonunda gerçekleştirilen kongrenin divan başkanlığını Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 15. Bölge Birliği Başkanı Murat Gümrükçü yaptı.
Kongreye, Trabzon 15. Bölge Birliği yönetim kurul üyesi Hasan Kurt, Ardeşen Halk Bankası Müdiresi Tülin Basa ve Ardeşen Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanı Hasan Tahsin Yazıcı ile delegeler katıldı.
 
Yönetim ve denetleme kurulu raporlarının okunarak yönetimin aklandığı 593 ortaklı kooperatifin kongresine 78 üye katıldı.
Kongrede bir konuşma yapan Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 15. Bölge Birliği Başkanı Murat Gümrükçü, “Kredi kullanmak isteyen ortaklarımızın geri ödemelerini aylık olarak yapmasını şahsım olarak tavsiye etmiyorum. Çünkü kazanıp ödemek için diğer seçenekler daha uygundur kanısındayım. Biz esnaf kesimi olarak Halk Bankası’nın satışına karşı olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bu bankanın yabancıların eline geçmesi halinde esnafımıza faydalı olamayacağı kanaatindeyiz. Bu konuda tüm esnaflardan destek bekliyoruz" dedi.
 
Ardeşen Halk Bankası müdiresi Tülin Basa ise yaptığı konuşmasında her zaman esnafın hizmetinde olduklarını belirterek, “İsminden de anlaşıldığı gibi biz halkın ve esnafın bankasıyız. Sadece kredi için değil her türlü banka hizmetlerinde esnafımızın yanındayız” dedi.
Yapılan seçimlerde Turgut Sağbaş yeniden başkanlığa seçilirken yönetim, Ekrem Kılıç, Recep Üst, Ali Bekiroğlu ve Tuncay Engin’den, denetleme kurulu da Ahmet Yavuz Hekim, Hilmi İsaoğlu ilee Ercan Haydar Tuhan’dan oluştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum