1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da sağlık çalışanlarına gönüllü destek
Pazar'da sağlık çalışanlarına gönüllü destek

Pazar'da sağlık çalışanlarına gönüllü destek

Pazar'da Boğazlı Köyü Muhtarlığı, köydeki vatandaşlarla da el ele verip sağlık çalışanlarına her hafta ev yapımı tatlı ve meyve ikram ediyor.

A+A-

Pazar Boğazlı köyü Muhtarı Metin Görmüş, köy halkıyla birlikte el ele verip Pazar Kaçkar Devlet Hastanesi’ndeki sağlık çalışanlarına hem moral hem de destek amacıyla ev yapımı tatlı, pasta, börek ve meyve ikramında bulunmaya başladıklarını söyledi.

hast3-007.jpg

Pazar Kaymakamlığı VEFA Sosyal Destek Grubu olarak yaşanan salgının etkilerini hafifletmek için mücadele verdiklerini söyleyen Muhtar Görmüş, “VEFA Destek Grubu olarak güzel çalışmalar yapıyoruz. Sayın Kaymakamımız Ayhan Terzi Bey’e de danışarak böyle bir karar aldık. Koronavirüs salgınında en büyük fedakârlığı yapan Kaçkar Devlet Hastanesi personeline bir destek de biz olalım dedik. Ev tatlısı ve meyve ikram ediyoruz. Her Çarşamba günü bu etkinliğimizi tekrarlayacağız.” dedi.

hast1-014.jpg

hast2-010.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum