1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar’da Sağlıklı Yaşam ve Diyet Merkezi açıldı
Pazar’da Sağlıklı Yaşam ve Diyet Merkezi açıldı

Pazar’da Sağlıklı Yaşam ve Diyet Merkezi açıldı

Pazar’da sağlık sektörüne bir yenisi daha eklendi. Sağlıklı Yaşam ve Diyet Merkezi hizmete açıldı.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Pazar 15 Temmuz Demokrasi Meydanı karşısı, Alimoğlu İş Hanı 3’üncü katta diyetisyen Senem Yasemin Naiboğlu tarafından faaliyete geçen, Sağlıklı yaşam ve Diyet Danışmanlık Merkezi düzenlenen açılış töreni ile hizmete girdi.

acls3-010.jpg

Vatandaşlara beslenme ve diyet konularında danışmanlık hizmeti verilecek olan merkezin açılışına Kaymakam Mustafa Akın, Belediye Başkanı Ahmet Basa, siyasi parti başkanları, STK temsilcileri ve davetliler katıldı.

acls2-008.jpg

Kaymakam Akın, açılış kurdelesinin kesimi sırasında yaptığı konuşmada, “ilçemize yeni hizmet verecek iş yerlerinin kazandırılması sosyal hayat ile Pazar’ımız için son derece güzel bir gelişmedir. İşletme sahibimiz genç diyetisyen Naiboğlu’na iş hayatlarında başarılar ve bol kazançlar diliyorum.” dedi.

acls7-001.jpg

Kurdele kesiminin ardından Şehitler Camii İmam Hatibi Yusuf Kambur’un yaptığı duayla Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi hizmete girdi.

acls8-001.jpg

Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi’nde verilecek hizmetlerle ilgili bilgilendirmelerde bulunan Diyetisyen Naiboğlu, “Merkezimizde kilo verme alma, gebe emzikli beslenmesi, çocuk beslenmesi, sporcu beslenmesi, hastalıklarda beslenme, diyet tedavisi,  sağlıklı yaşam ve sağlıklı beslenme ile detaylı vücut analizi gibi hizmetleri vereceğiz. Sağlıklı ve dengeli beslenmek isteyen, yaşam kalitelerini arttırmak isteyen vatandaşlarımızı merkezimize bekliyoruz” diye konuştu.

acls5-006.jpg

Naiboğlu, “Mesleğimi her zaman daha ileriye taşıyacağıma, her zaman araştırıp yeni bilgiler edineceğime ve mesleğimi etik şekilde icra edeceğimi hepinizin huzurunda söz veriyorum.” ifadelerini kullandı.

acls6-003.jpg

İnsanlara sağlıklı, mutlu bir yaşam sürmeleri için çaba sarf edeceklerini belirten ve tebrikleri kabul eden Naiboğlu, bu anlamlı gününde kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

acls4-009.jpg

acilis1-002.jpg

HABERİN VİDEOSU:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum