1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da şehitler unutulmadı
Pazar'da şehitler unutulmadı

Pazar'da şehitler unutulmadı

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Pazar'da meydanda başlayan törenler salonda devam etti.

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Necat Sağbaş Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma programı saat 9.30 ‘da Pazar Meydanı’nda çelenk sunma töreni ile başladı.

sht1-001.jpg
 
Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, Hava Radar Kıta Komutanı, Üsteğmen Coşkun Yaşar Kurteş, Pazar Belediye Başkanı Dr. Ahmet Basa, Cumhuriyet Savcısı Hüseyin Emre Bayram, Pazar Ziraat ve Doğa Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Seyis, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Zeki Alican Tanık, Siyasi Parti Temsilcileri, STK temsilcileri, Daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunulmasından sonra saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla çelenk sunma programı sona erdi. 

sht2-002.jpg

Saat 10.00’da Necat Sağbaş Anadolu Lisesi Konferans Salonunda okul öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan anma programı başladı. 

Sunumunu okul öğrencilerinden Sema Tayıncı’nın yaptığı programda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’ndan sonra günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Tarih Öğretmeni Demir Ali Kiraz yaptı. 

sht6.jpg

Müzik öğretmeni Osman Şinal yönetiminde hazırlanan ve 15 öğrencinin yer aldığı koro, Çanakkale Şehitleri için yazılmış türküleri seslendirdi. 

Okul öğrencilerinden Rıfkı Yazıcı, Çanakkale şehitlerine hitaben yazmış olduğu şiirini büyük bir coşku ile okudu. 

sht7.jpg

Daha sonra okul öğretmenlerinden Ali Özkan, Tuğba Aşık, Abdullah Yıldırım, Meltem Şahin, Ulaş Türkan, Baki Yazıcı, Ece Kürkçü Çakar, Taşkın Çepni ve Emrah Acar ile 9 öğrencinin birlikte hazırladıkları müzikal tiyatro gösterisi sergilendi.

sht8.jpg

Program bu gösterinin ardından resim sergisinin gezilmesi ve ikramların sunulmasıyla sona erdi.

sht3.jpg

Protokol üyeleri daha sonra şehit ailelerinin ziyaretiyle programlarını devam ettirdi.

vid1.jpg

galeri.gif

sht4-001.jpg

sht5.jpg

sht9.jpg

galeri.gif

sht10.jpg

sht11.jpg

galeri.gif

sht12.jpg

sht13.jpg

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum