1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da Sol Parti binası açıldı
Pazar'da Sol Parti binası açıldı

Pazar'da Sol Parti binası açıldı

ÖDP ismini Sol Parti olarak değiştirirken Pazar'da ÖDP Eski Genel Başkanı Alper Taş'ın da katılımıyla ilçe başkanlığının açılışı yapıldı. Burada konuşan Taş, sağ ve solu anlatırken "Bu memlekete sağ lazım" diye dili sürçünce katılımcıları tebessüm ettirdi

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP) isim değişikliğine giderek Sol Parti olurken teşkilatlanma çalışmalarını da devam ettiriyor.

sol2.jpg
 
Pazar İlçesi Sol Parti İlçe Başkanlığının açılış töreni, eski ÖDP Genel Başkanı Alper Taş’ın da katılımıyla gerçekleştirildi.

alpertas4-001.jpg

CHP İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleriyle ADD başkan ve yönetimi ile diğer davetlilerin katıldığı açılışta konuşan Alper Taş, sağ ve soldan korkmamak gerektiğine vurgu yaparak, “80 öncesi sağ sol kavgası diye bir tanım vardı. Sol Parti ismini koyduğumuzda böyle eleştiriler geliyor. İşte sağ sol diye. Arkadaşlar sağ sağdır sol soldur. Siyaseti kimlikler, mezhepler, hemşehricilik, şu, bu zeminlerde değil, fikirler ve ideolojiler etrafında kurmamız gerekiyor. O yüzden sağ ve sol olarak farklı görüşlere sahip olabileceğiz.” dedi.

sol3.jpg

Konuşmasının devamında sağ sol olmaktan korkmamak gerektiğine vurgu yapan Alper Taş, “Bu memlekete de bu yüzden sağ lazım. Pardon sol lazım. Çünkü sağın dili çürüttü, sağın dili tüketti. Sağın dili ortadan kaldırdı. Yıllarca ülkeyi bunlar yönetti. Yönettikleri ülke ortada” şeklinde devam ettiği konuşmasında dili sürçerek sağ ile sol terimlerini karıştırınca katılımcıların tebessüm ettiği gözlendi.

solp1.jpg

..:: VİDEO ::.. ..:: VİDEO ::.. ..:: VİDEO ::.. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
20 Yorum