1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazar'da spor salonu var otel yok!
Pazar'da spor salonu var otel yok!

Pazar'da spor salonu var otel yok!

Pazar'da Başbakan Erdoğan tarafından hizmete açılan kapalı spor salonu sahildeki tek olimpik yapı. Turnuva için Pazar düşünülüyor ancak konaklama yeri yok!

A+A-

Pazar’da bir süre önce Başbakan Erdoğan tarafından hizmete açılan ve sahildeki en büyük olimpik salon olma özelliğine sahip M. Akif Pirim Kapalı Spor Salonu’nda bayanlar arası Basketbol Rize il birinciliği müsabakaları başladı.
4 kategoride 4’er takımın katıldığı müsabakalara Pazarspor, Büyükderespor, Aktaşspor ve Kirazlıkspor katılıyor.
 
Rize Bayanlar Basketbol takımları arasında yapılan müsabakaların ilk kez Pazar’da yapıldığını belirten Pazarspor Antrenörü Metin Atasaral, “Basketbolcularımızın çoğunlukla öğrenci olmaları nedeniyle karne tatilinden yararlanarak müsabakalara bugün başladık. Lig karşılaşmaları 15 gün süreyle devam edecek. Her kategorinin şampiyonu bölge birinciliği için yarışmaya hak kazanacak. Salon olarak mükemmel bir tesise sahip olduğumuzdan dolayı maçları Pazar’da yapıyoruz. Bölge karşılaşmalarının da ilçemizde yapılması düşünülüyor. Yalnız turnuvaya katılacak sporcu sayısının fazla olması ve Pazar’da konaklama yeri bulunmamasından dolayı yetkililer tarafından olaya biraz sıcak bakılmıyor. İlçemiz için çok üzücü bir olay. İş adamlarımızdan bir an evvel ilçemize bu anlamda bir yatırımda bulunarak birkaç tane konaklama yeri yapılmasını bekliyoruz” şeklinde konuştu. (Naci GÜVEN)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum