1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da su sorununa kökten çözüm
Pazar'da su sorununa kökten çözüm

Pazar'da su sorununa kökten çözüm

Pazar Belediyesi ile İller Bankası Trabzon Bölge Müdürlüğünce ortaklaşa yapılacak olan 600 ve 200 tonluk su depolarının inşası için yer teslimi yapıldı.

A+A-

İller Bankası Trabzon Bölge Müdürlüğü elemanlarınca Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa ile Belediye Başkanlığında yapılan görüşmelerin ardından su depolarının yapılacağı alanların yer teslimi için protokol yapıldı.

protokol23.jpg

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü personeli tarafından hazırlanan protokol Başkan Basa ve İller Bankası görevlilerince imzalandı.

protokol1-001.jpg

İller Bankası Trabzon Bölge Müdürlüğü tarafından Pazar Mahallesinde yapılacak 600 ve 200 ton kapasiteli su depoları ile ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Ahmet Basa “Pazar, Kiralık, Soğuksu, Cuhmuriyet, Gazi ve Beyaztaş Mahallerine bu depodan su verilecek. 200 tonluk su depomuz ise Hamidiye Bodasari mevkiinde yapılacak. Burada 1 kilometre de yeni hat açılacak. Depo yapımı tamamlandığında bu bölgedeki vatandaşlarımızdan gelen su şikâyetleri de ortadan kalkacaktır. Bu depodan Bodasarı ve civarı ile Hamidiye-Trafik bölgesinin tamamı su alacak. Bunlara ilave olarak da 5 adet mevcut depolarımızın onarımları tamamlanacak. İlçemizde su sıkıntısı bazı bölgelerde yaşanıyordu. Yoğun Kar nedeniyle birkaç bölge dışında su sıkıntısı çekmedik. Yeni depolar hizmete girdiğinde Pazar’da artık su sorunu tamamen ortadan kalkacak” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum