1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da şüpheli ölüm
Pazar'da şüpheli ölüm

Pazar'da şüpheli ölüm

Pazar ilçesinde Gürcistan uyruklu bir kişi ölü olarak bulundu. Olayla ilgili savcılık 3 kişinin ifadesine başvurdu.

A+A-

Pazar ilçesinde Gürcistan uyruklu bir kişi ölü olarak bulundu. Sabah saatlerinde polise Pazar Öğretmen evi karşısındaki bir binanın 2. katında Gürcistan uyruklu bir kişinin öldüğü ihbarı yapıldı. Olay yerine giden polisler yatakta ölmüş halde 28 yaşındaki Gia Gagnidze ile karşılaştılar. Aynı yerde kalmakta olan Gürcistan uyruklu 3 kişi, Gia Gagnidze adlı arkadaşlarının sabah 04.00 sıralarında tanımadıkları bir kişi tarafından hasta olduğu gerekçesiyle yanlarına bırakıldığını söylediler.

Hasta olduğu için yatağa yatırdıkları Gia Gagnidze’nin bir süre sonra öldüğünü iddia eden Gürcistan uyruklu 3 kişi ifadeleri alınmak üzere savcılığa sevk edildiler. Gia Gagnidze’nin vücudunda morlukların olması nedeniyle kesin ölüm sebebinin otopsi sonrasında netleşeceği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum