1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. PAZAR'DA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ
PAZAR'DA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ

PAZAR'DA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ

Pazar'da meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti

A+A-

Cengiz Yıldırım
RİZE(İHA) - Rize’nin Pazar ilçesinde ticari taksinin çarptığı bisiklet sürücüsü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

kaza04-023.jpg

Olay ilçeye bağlı Kirazlık Mahallesi’nde akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre T.N. A. idaresindeki 08 T 1034 plakalı araç ışıklarda durduktan sonra yeşil ışığın yanmasıyla Artvin istikametinden Rize istikametine doğru hareket etti.

kaza01-050.jpg

Ticari aracın sürücüsü bu esnada bisikletle yoldan karşıya geçmeye çalışan Şükrü Yavan (62) isimli vatandaşa çarptı.

kaza02-046.jpg

Kaza yerine hemen 112 Acil Sağlık Ekipleri çağırıldı.

kaza03-035.jpg

Sağlık ekipleri yapılan ilk müdahalenin ardından Yavan önce ambulansla Kaçkar Devlet Hastanesi’ne oradan da Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken hayatını kaybetti.

kazaaaa-003.jpg

Aslen İspirli olan ve Pazar Belediyesinde de bir dönem temizlik işçisi olarak çalışan 2 çocuk babası 62 yaşındaki Şükrü Yavan'ın cenazesi çarşamba günü Pazar Sahil Camiinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Pazar Belediye Mezarlığında toprağa verilecek.

HABERİN VİDEOSU:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum