1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar’da ücretsiz kurslara yoğun katılım
Pazar’da ücretsiz kurslara yoğun katılım

Pazar’da ücretsiz kurslara yoğun katılım

Pazar Gençlik ve spor İlçe Müdürlüğü Mehmet Akif Prim Spor Salonunda Yaklaşık 2 aydır devam eden ücretsiz kurslara kayıtlar devam ediyor

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Polis Özel Harekât (PÖH), Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO), Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Okullarına hazırlanan gençlere yönelik Rize İl Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından başlatılan ücretsiz kurslara Pazar İlçesinde yoğun katılım sağlanıyor.

kurs2-015.jpg

Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde başlatılan ücretsiz kurslar kapsamında Pazar İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü de Polis Özel Harekât (PÖH), Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO), Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Okullarına hazırlanan gençlere antrenörler nezaretinde ücretsiz kurs imkanı sağlıyor.  

kurs5-010.jpg

Pazar Gençlik ve spor İlçe Müdürlüğü Mehmet Akif Prim Spor Salonunda Yaklaşık 2 aydır devam eden kurslara yoğun ilgi var. Kurs programı kapsamında gençlere kuvvet, dayanıklılık, sürat antrenmanları ve parkur çalışması yaptırılıyor.

kurs4-014.jpg

Haftada 4 gün gerçekleştirilen kurslara kayıtların devam ettiği belirtildi.

kurs1-017.jpg

Haberin videosu:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum