1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazar'da ücretsiz tekvando kursu
Pazar'da ücretsiz tekvando kursu

Pazar'da ücretsiz tekvando kursu

Pazar ilçesinde Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından ücretsiz tekvando kursu başlatıldı. Kurs için kayıtların devam ettiği bildirildi.

A+A-

Naci GÜVEN - Rize’nin Pazar ilçesinde, gençlerin spor anlayışına yeni bir halka daha eklendi. Mehmet Akif Pirim Kapalı Spor Salonu'nda İlçe spor müdürlüğü tarafından ücretsiz olarak tekvando kursu veriliyor.
Tekvandonun Pazar’da sevilen bir spor haline geldiğini belirten Antrenör Yusuf Yıldırım, çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüklerini belirterek, “Tekvando akli ve bedeni beceriye dayanan, ruhi gelişimi sağlayan ve her yaştaki insana hitap eden bir ahlak sporudur." dedi.

Tekvandonun aynı zamanda Türkiye'de en çok lisanslı sporcusu olan bir amatör spor dalı olduğunu da vurgulayan Yıldırım, "Biz de şimdi ilçemizde tekvando kursu açarak gençlerimize hizmet vermek istiyoruz. Şu an 30 Öğrenci ile Salı, Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri olmak üzere haftanın dört günü kapalı spor salonunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kursa iştirak etmek isteyen sporcularımız, İlçe Spor Müdürlüğü’ne müracaat ederek kayıtlarını ücretsiz olarak yaptırabilirler” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
12 Yorum