1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar’da Üniversite Öğrencilerinden Mehmetçik için anma töreni
Pazar’da Üniversite Öğrencilerinden Mehmetçik için anma töreni

Pazar’da Üniversite Öğrencilerinden Mehmetçik için anma töreni

Suriye'nin İdlib kentindeki hain saldırıda şehit olan Türk askerleri ve tüm şehitler, Pazar’da Üniversite öğrencileri tarafından anıldı.

A+A-

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Pazar Meslek Yüksekokulu ile Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğrencileri tarafından düzenlenen ‘Şehitleri anma programı’ Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.
 
Ardından Türk Bayrağı açılarak saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okunarak, hain saldırıda Şehit olan Mehmetçikler için dua okundu.

unv4.jpg

Yapılan basın açıklamasında ise ülkenin içinde bulunduğu bu zorlu süreçte Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi öğrencileri olarak devletin ve ordunun yanında olunduğu deklare edilerek öğrenciler tarafından şehitlerin isimleri tek tek okundu.

unv3-003.jpg
 
Katılımın yoğun olduğu anma programına, Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Profesör Fatih Seyis, Pazar Meslek Yüksekokulu Müdürü Profesör Adil Bakoğlu ve bu birimlerin akademik ve idari personelleri ile birlikte çok sayıda öğrenci katıldı.

unv2-003.jpg

Pazar Gençlik Merkezi Müdürlüğü’nden gençlik liderleri ve genç gönüllüler de anma programına destek vererek programa katıldı.

..:: VİDEO ::.. ..:: VİDEO ::.. ..:: VİDEO ::.. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız