1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da uyuşturucuyla mücadele toplantısı
Pazar'da uyuşturucuyla mücadele toplantısı

Pazar'da uyuşturucuyla mücadele toplantısı

Pazar Kaymakamlığı toplantı salonunda Kaymakam Ayhan Terzi başkanlığında uyuşturucu ile mücadelede toplantısı düzenlendi.

A+A-

İlgili birim amirlerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadele konusunda alınabilecek tedbirler görüşüldü.

uyust2-002.jpg

Toplantıda konuşan Kaymakam Terzi, Türkiye ve dünyada uyuşturucu kullanım yaşının giderek düştüğüne vurgu yaparak Emniyet ve Jandarma ekipleri tarafından okul çevreleri öncelikli olmak suretiyle gerekli tedbirlerin alınacağını söyledi.

uyust1-002.jpg

Gelecek nesilleri zehirleyen uyuşturucuya karşı vatandaşlardan da destek isteyen Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, şüpheli bir durumla karşılaştıklarında 155 ve 156 numaralı hatlardan emniyet ve jandarma ile irtibat kurmak suretiyle ihbarda bulunmalarını istedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum