1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da veli eğitimini konu alan tiyatro beğenildi
Pazar'da veli eğitimini konu alan tiyatro beğenildi

Pazar'da veli eğitimini konu alan tiyatro beğenildi

Rize'nin Pazar İlçesi, Rehberlik ve Araştırma Merkezi (RAM) tarafından sahnelenen tiyatro gösterisi büyük beğeni topladı.

A+A-

Pazar RAM Müdürü Murat Dereci tarafından yazılıp yönetilen anne, baba ve çocuk eğitimi konulu tiyatro gösterisi ilgiyle izlendi.

iy5.jpg

Hamidiye Çözüm Koleji konferans salonunda sahnelenen tiyatro gösterisine Rize İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, Çözüm Koleji Genel Müdürü Bahri Kahya, Şube Müdürleri, öğretmenler ve öğrenci velileri ile davetliler katıldı.

tiy3-001.jpg

Katılımın yoğun olduğu tiyatro gösterisinde anne babaların çocuk eğitiminde yapmış oldukları hatalar sahnelenirken, ebeveynlerin çocuk eğitimi konusunda önemli mesajlar verildi.

tiyatro1-001.jpg

Anne babalar gösteri sonunda çok eğlendiklerini aynı zamanda da hatalarından ders çıkararak daha fazla bilinçlendiklerini ifade ettiler.

tiy4-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum