1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da Vergi Ödülleri dağıtıldı
Pazar'da Vergi Ödülleri dağıtıldı

Pazar'da Vergi Ödülleri dağıtıldı

Vergi Haftası dolayısıyla Pazar Öğretmenevi'nde düzenlenen programda ilçede gelir ve kurumlar vergisinde ilk 5'e giren mükellefler ödüllendirildi.

A+A-

OSMAN KAMBUR
Pazar ilçesinde Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen özel programda, ilçede uzun yıllar esnaflık yapan ve vergisini aksatmadan ödeyen esnaflara plaket verildi. Programda ayrıca 2009 yılında yıllık gelir vergisi ve kurumlar vergisinde ilçe genelinde en yüksek beyannameyi veren 5 kurumlar 5 de gelir vergisi mükellefine teşekkür belgesiyle plaket sunuldu.
27659
Programın açılış konuşmasını yapan Pazar Vergi Dairesi Müdürü Saadet Özdilek, bütçe gelirlerinin yüzde 85’ini vergilerin oluşturduğunu ifade ederek, “Ülkemizin kalkınması, işsizliğin önlenmesi ve kamu ihtiyaçlarının karşılanabilmesi; kamu gelirlerinin arzulanan düzeyde gerçekleşmesiyle mümkündür.” dedi.
27660
Müdür Özdilek, vergi gelirlerinin daha sağlıklı toplanabilmesi, vergi bilincinin toplumun her kesimine benimsetilmesi için her ferdin azami derecede gayret göstermesi gerektiğini de kaydederek, bu bağlamda Pazar Vergi dairesi olarak hafta dolayısıyla bir dizi etkinlikler düzenlediklerini söyledi.
27661
Hafta dolayısıyla yapılan ziyaretler ve düzenlenen minik panellerde vergi bilincinin geliştirilmeye çalışıldığını söylen Pazar Vergi Dairesi Müdürü Saadet Özdilek, Pazar Öğretmenevi’nde düzenlenen bu özel programda ise konuya duyarlı mükelleflere teşekkür edilerek plaket sunulacağını anlattı.
27662
Müdür Saadet Özdilek’in ardından Rize SMMM Odası Başkanı Muammer Berberoğlu, Rize Defterdarı Ali Tongül ve Hemşin Kaymakamı Caner Akgün de birer konuşmada bulunarak verginin ülke için önemine vurgu yaptılar.
27663
Programın ikinci kısmında ise Pazar Vergi Dairesi’nde uzun yıllar mükellef olup vergi yükümlülüklerini yerine getirmede hassasiyet gösteren esnaflara plaket ve teşekkür belgesi verildi.
27644
Mehmet Kadıoğlu’na belgesini Hemşin Kaymakamı Caner Akgün verdi.

27645
Nedim Eyüpreisoğlu, belgesini Rize Defterdarı Ali Tongül’den aldı

27646
Refik İlişe’ye plaket ve teşekkür belgesini Garnizon komutanı Yüzbaşı Mehmet Akif Şahin verdi.

27647
Kemal Göral’ın belgesini Pazar İlçe Cumhuriyet Savcısı Eyüp Göğüş takdim etti.

2009 yılında Pazar Vergi Dairesine en yüksek vergiyi veren ilk 5 gelirler ve kurumlar vergisi mükellefine de plaket sunuldu.

27648
İlçe genelinde en çok vergi beyan eden gelir vergisi mükellefleri içerisinde 1. sırada yer alan Şemsettin Naiboğlu’nun adına Metin Pinaloğlu, plaketi Rize SMMM Odası Başkanı Muammer Berberoğlu’nun elinden aldı.

27649
Yine İlçe genelinde en çok vergi beyan eden kurumlar vergisi mükellefleri içerisinde 1. sırada yer alan Naiboğlu İnşaat ve Ticaret Ltd. Şti. adına Metin Pinaloğlu’na plaketi Pazar Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Neşet Çakır verdi.

27650
Gelir vergisi ikincisi Barış Ergün’ün plaketini Ziraat Odası Başkanı Nurettin İnce verdi.

27651
Kurumlar vergisinde 2. sırayı alan Hocaoğlu Pazar Özel Sağlık Hizmetleri Ltd. Şti. adına plaketi Mustafa Hocaoğlu, plaketini Nakliyeciler Kooperatifi Başkanı Turan Karahan’dan aldı.

27652
Gelir vergisi 3’üncüsü Nihat Biberoğlu’nun plaketini ise Pazar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Rasim Çorbacı verdi.

27653
Kurumlar Vergisi 3’üncüsü olan Şemsettin Naiboğlu Oğulları Petrol Tic. Ltd. Şti adına Vedat Naiboğlu’na plaketi Hakkâri Defterdar vekili Mehmet Yazar tarafından verildi.

27654
Gelir vergisi 4’üncüsü Sedat Alptekin’e plaketi Pazar İlçe Malmüdürü Abdurrahman Karadeniz tarafından verildi.

27655
Kurumlar Vergisi 4’üncüsü SS Pazar 4 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Turan Karahan, plaketini Vergi Denetimleri Büro Başkanı Ömer Yılmaztürk’ten aldı.

27656
Gelir vergisinde Pazar ilçe 5’incisi Ahmet Barış’a plaketini Pazar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Besim acar verdi.

27657
Kurumlar vergisi 5.’si Özgüçler Petrol Tic. Ltd. Şti. adına Osman Yüksel’e plaketini Rize SMMM Odası Disiplin Kurulu Üyesi İsmet Hatırnaz verdi.

27664
Son olarak ise Pazar Vergi Dairesi personellerine de Müdür Saadet Özdilek tarafından özverili çalışmaları nedeniyle plaket verildi.
27665

27667

27668

27669

27670

27671

27672

27673

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum