1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da, yasak kapsamında sıkı denetim
Pazar'da, yasak kapsamında sıkı denetim

Pazar'da, yasak kapsamında sıkı denetim

Hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle Pazar’da emniyet sıkı denetim başlattı. Köprü araç trafiğine kapatılırken yasağa uymayan sürücülere ceza kesiliyor.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Sağlık Bakanlığının haftalık açıkladığı her 100 bin kişideki yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vaka sayısı verilerine göre, en yüksek oranların görüldüğü Karadeniz Bölgesi'ndeki illerde ek tedbirler alınırken denetimler de sıkılaştırıldı.

paz1-099.jpg

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında ülke genelinde hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle Pazar’da da sokaklarda derin bir sessizliğin hâkim olduğu gözlenirken araç trafiği kontrol altında tutuluyor.

paz3-067.jpg

Pazar Çarşıbaşı mevkiindeki en işlek güzergâhlardan biri olan yeni köprü, çift taraflı olarak araç trafiğine kapatıldı. 

paz2-081.jpg

Pazar İlçesinde emniyet güçleri seyir halindeki araçlarda denetimlerde bulunurken yasağı ihlal eden araç sahiplerine de ceza kesiliyor.

HABERİN VİDEOSU TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum