1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da yaya güvenliği için nöbet
Pazar'da yaya güvenliği için nöbet

Pazar'da yaya güvenliği için nöbet

Trafikte yaya önceliğine dikkati çekebilmek amacıyla Pazar ilçesinde de yaya önceliği etkinliği gerçekleştirildi.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
İçişleri Bakanlığının "Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın" sloganıyla 2019 yılını "Yaya Öncelikli Trafik Yılı" ilan etmesi dolayısıyla düzenlenen etkinlik, Pazar’da Kız Kulesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Veysel Vardal İlkokulu önlerinde gerçekleştirildi.

yaya5-001.jpg

Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, yaya geçitlerinde yayalara öncelik verilmesi hususuyla ilgili bugün nöbet tutacaklarını söyledi.

yaya4-001.jpg

Böylelikle sürücülerin, yayalara daha fazla öncelik vermesini sağlayacak bir adımı atmış olacaklarını belirten Kaymakam Terzi, sürücülere; yayalara saygı göstermeleri konusunda uyarılarda bulundu.

yaya3-002.jpg
 
Özellikle öğrenci, jandarma ve trafik polisi ekipleri ile birlikte bu çalışmayı yürüttüklerini ifade eden Terzi, projeyle sürücülerle yaya geçitlerinde durma oranlarında ve yayaların karıştığı trafik kazalarında olumlu gelişmeler yaşanacağına olan inancını dile getirdi.

yay2.jpg

Projenin Rize İl genelinde 13 farklı noktada 170 polis ekibi ile yürütüldüğü öğrenildi.

yaya1-002.jpg

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum