1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. PAZAR'DA YENİ AÇILAN İŞ YERİ İLGİ ÇEKTİ
PAZAR'DA YENİ AÇILAN İŞ YERİ İLGİ ÇEKTİ

PAZAR'DA YENİ AÇILAN İŞ YERİ İLGİ ÇEKTİ

Son teknoloji cihazlarla donatılan ve 650 metrekare alanda hizmet verecek Pazar Yıldırım Fitness Clup, törenle hizmete açıldı.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Pazar’da Ziya Efendi İş Hanı 2. Kat’ta bir süredir yapımı devam eden Fitness salonu, bugün düzenlenen törenle hizmete açıldı.

fitnes1.jpg

Yusuf Yıldırım’ın işletmeciliğini yaptığı ve 650 metrekare alanda ayrı ayrı salonlar ile sosyal mekânlardan oluşan Yıldırım Fitness Clup’un açılış kurdelesini Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, Belediye Başkanı Ahmet Basa ve AK Parti İlçe Başkanı Nurettin İnce birlikte kesti.

fitnes2.jpg

Konuklar, açılışın ardından bir süre spor aletlerini inceleyip işletme sahibinden bilgi aldı.

fitnes3.jpg

Fitness, cardio, gymball, gymstcik, aerobic, body bar, step plates, kilo verme aletle jimnastik yapılabilecek iş yeri hakkında bilgi veren işletme sahibi Yusuf Yıldırım, “İçerisinde soyunma odaları, duş, dinlenme alanı, birbirinden sağlıklı ve değişik içecek seçeneklerinin bulunacağı kafe ile sosyal bir spor tesisini yöre halkının hizmetine sunduk. Sporla ilgili aranan her şeyin bulunacağı mekânımıza sadece Pazar değil çevre ilçelerden de ilgi ve alaka gösterileceğini umuyoruz.” dedi.

fitnes4.jpg

fitnes5.jpg

fitnes6.jpg

fitnes7.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum