1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da yeni eğitim dönemi etkinliği
Pazar'da yeni eğitim dönemi etkinliği

Pazar'da yeni eğitim dönemi etkinliği

İlköğretim Haftası kapsamında Pazar'da bir dizi etkinlik düzenlendi.

A+A-

İlköğretim haftası Pazar’da 15 Temmuz Demokrasi Meydanında sabah 09.00'da Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başladı.

eg1.jpg

Belediye Başkanı Ahmet Basa, Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük ve STK temsilcileri ile öğrencilerin katıldığı buradaki tören, saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşının okunmasıyla sona erdi.

eg8.jpg

Etkinlikler daha sonra Ahmet Mesut Yılmaz İlkokulunda Kaymakam Ayhan Terzi'nin de iştirakiyle devam etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından, günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı okul müdürü Mustafa Duran yaptı.  

İlkokul 4. sınıf öğrencileri, anaokulu ve 1. sınıf öğrencilerine hoş geldin çiçeği verdi.

Bahçedeki törenin sona ermesinin ardından, Kaymakam Ayhan Terzi ve beraberindeki heyet, sınıfları dolaşarak, öğrenci ve öğretmenlere hayırlı olsun temennisinde bulundu.

eg2.jpg

Pazar kaymakamı Terzi, 4. sınıf öğrencilerine sorular sordu. Cevabı veren ilk üç öğrenci Kaymakam tarafından ödüllendirildi. 

eg7.jpg

Daha sonra Kaymakam Terzi, öğretmenlerle bir toplantı yaparak, istek ve dileklerini aldı. Yeni Eğitim ve öğretim yılının hayırlı olmasını temenni ederek, okuldan ayrıldı.

eg6.jpg

eg5.jpg

eg4.jpg

eg3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum