1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da yeni iş yeri hizmete açıldı
Pazar'da yeni iş yeri hizmete açıldı

Pazar'da yeni iş yeri hizmete açıldı

Havalimanı Pazar'da ticarete yön vermeye devam ediyor. İlçede, bay bayan kişisel bakım kozmetik çanta mağazası Valeria, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Valeria Kozmetik mağazası, Pazar PTT mevkiinde, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

kozm2-001.jpg

İş insanı Said Novrozi ve oğlu Furkan Novrozi’nin işletmeciliğini yapacağı mağazanın açılışına Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Neşet Çakır, iş yeri çalışanları ile vatandaşlar katıldı.

kozm1-001.jpg

İşletme sahibi Furkan Novrozi, Pazar’da hizmete girecek olan havalimanının ilçe ticaretine önemli katkı yapacağına inandıklarını ifade ederek, “İlçede daha kaliteli işletmelerin hizmete açılması gerektiğini düşünerek böyle bir yatırıma girdik. İlçemizde kozmetik anlamında bir eksiklik olduğunu gördük. İlçemiz insanları bunun için diğer il ve ilçelere, uzaklara gidiyordu. Biz de bu açığı kapamak için ilçemizde Valeria Kozmetik mağazasını hizmete açtık. 2 katlı mağazamızda kozmetik ve çanta olarak bay bayan tüm müşterilerimize hem kaliteli hem alternatif ürünleri sunacağız” dedi.

kozm5.jpg

Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa da Pandemi sürecinde sekteye uğrayan ticari faaliyetlerin yeniden hareketlendiğini söyleyerek iş yeri sahiplerini tebrik etti.

kozm7.jpg

Pazar TSO Başkanı Neşet Çakır ise yeni iş yerinin Pazar’da istihdama da katkı sunduğunu belirterek, kendilerinin her zaman destekçisi olacaklarını söyledi.

kozm6.jpg

Konuşmaların ardın yeni iş yeri törenle hizmete açıldı.

kozm3-001.jpg

kozm4-001.jpg

kozm8.jpg

Haberin videosu:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum