1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da yeni iş yeri hizmete açıldı
Pazar'da yeni iş yeri hizmete açıldı

Pazar'da yeni iş yeri hizmete açıldı

Pazar İlçesinde şehir merkezi dışında da ticari faaliyetler genişliyor. Sahil Yolu Güzelyalı Mahallesi mevkiindeki yeni iş yeri, düzenlenen törenle faaliyete geçti.

A+A-

İşletmeciliğini genç girişimciler Fatma Yudum ve Bahri Can Yenikurtuluş’un yaptığı ‘Derhan’ Pastane ve Kafe, İlçenin Güzelyalı Mahallesi Güzelyalı Caddesi “Peynircim Ayşe’nin yeri” bitişiğinde, Belediye Başkanı Ahmet Basa’nın da katılımıyla açıldı.

derhan1.jpg

Belediye Başkanı Basa, açılış kurdelesinin kesimi sırasında yaptığı konuşmada, “ilçemize yeni mekânların kazandırılması, sosyal hayat için son derece güzel bir gelişmedir. İşletme sahibimiz genç girişimcilere ticari hayatlarında başarılar ve bol kazançlar diliyorum.” dedi.

deran4.jpg

‘Derhan’ Pastane ve Cafe’yi hizmete sunmaktan gurur duyduklarını belirten genç girişimcilerden Fatma Yudum Yenikurtuluş, “Nezih bir ortamda, tertemiz bir işyeri olarak dostlarla oturulabilecek bir mekân oluşturduk. Zengin tatlı menüsü ve diğer ürünlerimizi en sağlıklı şartlarda halkımızın hizmetine sunacağız. Müşterilerimizin kendilerini evlerinde hissedecekleri bir mekân hazırladık. Açılışa katılan herkese teşekkür ederiz.” diye konuştu.

derhan3.jpg

derhan2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum