1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da yeni iş yeri hizmete açıldı
Pazar'da yeni iş yeri hizmete açıldı

Pazar'da yeni iş yeri hizmete açıldı

Pazar ilçesinde yeni bir iş yeri daha hizmete açıldı

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya, davetliler ve Pazarlı vatandaşların katılımlarıyla yapılan kurdele kesimi sonrası Sinemakell Beauty Palace Kadın Kuaför ve Güzellik Salonu düzenlenen törenle hizmete girdi.

acls5-007.jpg

Sinem Üst ve Ayla Öztürk'ün işletmeciliğini yapacağı Kadın Kuaförü ve Güzellik Salonunda saç, makyaj, boya, kesim, lazer epilasyon, kalıcı makyaj, microblading, cilt bakımı, gelim makyajı ve saçı, manikür ve pedikür, protez kaynak ve SPA hizmetleri verilecek.

acls4-010.jpg

Kaçkarlar Sokak Hamidiye Mahallesi, Kaçkar Devlet Hastanesi karşısı Pazar’da hizmete giren Sinemakell Beauty Palace isimli Kadın Kuaför ve Güzellik salonunun açılışında konuşan Pazar ve Ardeşen belediye başkanları, işletme sahipleri ve bölgeye hayırlı olması dileklerini ilettiler.

acls3-011.jpg

acls2-009.jpg

acls1-012.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
17 Yorum