1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da yeni köprü hizmete girdi
Pazar'da yeni köprü hizmete girdi

Pazar'da yeni köprü hizmete girdi

Pazar Çarşıbaşı mevkiinde yapımı tamamlanan çift yönlü yeni köprü bugün hizmete açıldı. Özellikle bayram arifesi olması nedeniyle köprüde bir yoğunluk yaşandığı dikkat çekti.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Yapımı tamamlanan yeni köprü çevre düzenlemesinin ardından bugün itibariyle trafiğe açıldı.

kopr4-004.jpg

Bir yüzü eski belediye binası diğer yüzü de otobüs terminaline bakan köprü, teknik eksiklikler nedeniyle uzun bir zaman diliminde tamamlanabildi.

kopr3-005.jpg

Bulunduğu bölgeye ayrı bir renk katan köprüden bugün itibariyle geçişler başlarken, özellikle çay için büyükşehirlerden akın akın ilçeye gelen vatandaşların araçları da yoğunluk oluşturdu. 

kopr2-004.jpg

Köprünün açılmasını sevinçle karşıladıklarını ifade eden vatandaşlar, “Biraz geç oldu ama temiz oldu. Eski köprüden büyük araçlar çift şeridi kullanarak geçemiyordu. Sıkışıklıklar yaşanıyordu. Bu alanda hem trafik rahatlamış oldu hem de güzel bir görüntü ortaya çıktı. Yapanlardan, yaptıranlardan, devletimizden Allah razı olsun” şeklinde duygularını dile getirdiler.

kopr1-005.jpg

..:: video ::..  ..:: video ::..  ..:: video ::..  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
33 Yorum